Triple Audio & de Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse werd dit jaar voor de 103de keer georganiseerd. #Vteam, een initiatief van de Kindercorrespondent en RTV Nunspeet waren aanwezig en deden op eigen manier, met een vleugje Triple Audio, verslag van het evenement.

#Vteam – extra zichtbaar
Zo was #Vteam extra zichtbaar tijdens de Vierdaagse dankzij de custom plopbollen van Triple Audio. De jongste deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse konden zich tijdens het evenement aansluiten bij het #Vteam en met elkaar de Vierdaagse lopen! Een sfeer impressie van de eerste wandeldag, met custom plopbollen,  vind je hieronder.

RTV Nunspeet – live verslag dankzij de nieuwe studio
Marcel Bonte van RTV Nunspeet had een idee, Triple Audio maakt het werkelijkheid: een koffer met daarin een studio! De locatieset bestaat uit een flightcase met daarin een complete studio. Een deel van de apparatuur heeft RTV Nunspeet aangeleverd en is door Triple Audio gemonteerd in de flightcase, in combinatie met de rest van de studio apparatuur.

De koffer maakte zijn debuut op de Nijmeegse vierdaagse van 2019. ‘Het super snel neerzetten en live kunnen gaan is echt een verademing’, vertelt Marcel, ‘met het hele team -8 mensen- hebben wij twee dagen live radio en televisie gemaakt’. 

Bij Triple Audio kun je voor meer dingen terecht dan je misschien in eerste instantie denkt. Wij denken graag mee met jouw wens, groot of klein!