Team - PrizeFighter & Comrex VH2

PrizeFighter is een prijzenadministratie-systeem waarvan de database gegevens gekoppeld kunnen worden aan telefoonvorken en sms-platformen. PrizeFighter werkt samen met broadcast telefoon oplossingen van Telos en YellowTec en nu ook met de Comrex VH2! Dit maakt de software erg geschikt voor gebruik bij radio of tv programma’s.

Prizefighter bel-scherm

PrizeFighter herkent prijzenjagers en die kunnen dan geblokkeerd worden, hiermee worden de prijzen zo eerlijk mogelijk verdeeld onder de luisteraars. Nog voor het opnemen van een telefoongesprek wordt getoond hoe vaak iemand heeft gebeld, wat hij of zij gewonnen heeft, voor welk bedrag en of de blokkade-periode nog niet voorbij is.

Alle weggegeven prijzen kunnen in diverse rapporten worden bekeken, afgedrukt of geëxporteerd worden. Ook een rapportage voor de aangifte van de kansspelbelasting behoort tot de mogelijkheden. Als prijzen verstuurd moeten worden, kan PrizeFighter voorzien in pak- en verzendlijsten, adreslabels, er kan automatisch een email of sms verstuurd worden of een begeleidende brief kan worden afgedrukt. Kortom, PrizeFighter is het all-in-one pakket voor radio- en tv-stations die graag het overzicht willen houden over hun prijzen.

Ondersteuning Comrex VH2

PrizeFighter werkt samen met telefoonvorken van Telos zoals de Telos VX en YellowTec en nu dus ook met de Comrex VH2

De Comrex VH2 is een 100% VoIP oplossing en bedienbaar als een traditionele telefoonvork. Verder biedt het de gebruikers de mogelijkheid om twee digitale lijnen te gebruiken en alle voordelen van VoIP. Met een zeer gebruiksvriendelijk frontpaneel zijn de gebruikers in staat om telefoongesprekken eenvoudig te beheren in studiokwaliteit. En mocht de Comrex VH2 niet binnen handbereik zijn, dan kan deze ook bediend worden vanuit het PrizeFighter-belscherm. 

Mede dankzij de Comrex VH2 is PrizeFighter ook erg interessant voor de kleine omroepen.

Meer informatie of interesse in een demo? Neem dan contact op met Triple Audio. 

Daarbij heeft PrizeFighter een indrukwekkende lijst van referenties opgebouwd:

PrizeFighter ondersteund Comrex VH2