Processing Freakday 2018

Triple Audio is trotse partner van de Processing Freakday 2018 die plaats vindt op 9 september in Weerselo. Tijdens de Processing Freakday nemen we de laatste trends en ontwikkelingen onder de loep op het gebied van audioprocessing, monitoring, codecs of geïntegreerde all-in one (IP) oplossingen voor radiozenders en internetstations.

Het wordt een "Freakdag" vol met inspirerende presentaties over innovatieve processing mogelijkheden, de presentaties vinden plaats onder leiding van processing experts van over de hele wereld. Daarnaast is er natuurlijk uitgebreid de gelegenheid om naar de verschillende processing highlights te luisteren en om deze te (a/b) testen.

Omnia.11 - Cornelius Gould

Triple Audio laat speciaal voor de Processing Freakday Cornelius Gould overkomen vanuit de USA. Cornelius Gould is de ontwikkelaar van de algoritmes binnen de Omnia.11 en zal vertellen over het ontstaan van de Omina.11. Daarnaast zal hij demonstreren welke verschillen er zijn in audio kwaliteit en hoe je het signaal het beste op de zender krijgt. Een unieke kans om hier bij te zijn!

Voice-processing - Edwin van der Plank

Een goed begin is het halve werk, en dat geldt ook voor voice-processing. Zo valt er al veel winst te behalen wanneer je de juiste microfoon aanschaft, vandaar dat Edwin van der Plank de basis van de microfoontechniek zal uitleggen en hij zal demonstreren welke optimalisatie daarmee behaald kan worden. Daarna zal Edwin dieper in gaan op voice-processing en vragen beantwoorden zoals; wat is er momenteel allemaal mogelijk met voice-processing, en op welke manier helpen slimme algoritmes om de verstaanbaarheid van de uitzending te optimaliseren.

Al met al een leerzame en gezellige  Freakdag, so be there!