Nieuw: Comrex ACCESS MultiRack en ACCESS NX Rack

De gloednieuwe Comrex ACCESS MultiRack en ACCESS NX Rack zijn leverbaar! Om dit te vieren, krijg je tot het einde van 2019 5% procent korting op beide producten! 

Comrex ACCESS MultiRack
Allereerst de ACCESS MultiRack. De belangrijkste feature van de ACCESS MultiRack is de mogelijkheid om maar liefst vijf full duplex codecs tegelijkertijd te verbinden. Nog niet eerder heeft Comrex een soortgelijk product op de markt gebracht.
De ACCESS MultiRack is daarnaast compatible met AES67 maar kan ook samenwerken met bijvoorbeeld AES3 en analoge I/O. 

De ACCESS MultiRack is kostenefficient omdat er meerdere codecs tegelijkertijd op verbonden kunnen worden. Dit product is dus ontzettend handig wanneer er gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld meerdere verslaggevers op hetzelfde moment. Daarnaast biedt de AES67 compatibiliteit veel gemak in AoIP netwerken. 

Comrex NX Rack
Het tweede nieuwe product van Comrex is een complete re-design van de alom bekende Comrex ACCESS Rackmount. De Comrex ACCESS NX Rack heeft volledig nieuwe hardware en extra features zoals een vernieuwde HTML5 webinterface en compatible met AES67. 

De ACCESS MultiRack en de NX Rack werken samen met de volgende apparaten en zijn dus op verschillende manieren inzetbaar:

-    ACCESS NX Portable
-    ACCESS Portable 2USB
-    BRIC-Link II
-    BRIC-Link
-    ACCESS Rackmount
-    FieldTap (app)
 

Wil je meer informatie over deze of andere producten van Comrex? Triple Audio is de Nederlandse importeur van Comrex, dus je kunt al je vragen gerust bij ons neerleggen!