MHC Glazen Huis Connect

MHC Glazen Huis is een spetterende 12-uurs actie waarbij er live radio wordt gemaakt vanuit het Atrium in het Mill-Hillcollege (Het Mill-Hillcollege is de middelbare school uit Goirle). Het idee is vorig jaar ontstaan, en nu is besloten om het nog groter aan te pakken! 

Dit jaar verzorgt Triple Audio de complete radiostudio voor het MHC Glazen Huis van het Mill Hillcollege uit Goirle. Finn Ruijter (DJ van het MHC Glazen Huis) legt in een press release uit hoe zij dit jaar radio gaan maken met behulp van de Axia Fusion Broadcast Mixer, Omnia.9 Sound Processing en de VOCO8 Voice processing.

Wat zit er precies achter de radio MHC Glazen Huis?

“Radio maken schud je niet zomaar uit je mouw, er komt namelijk veel bij kijken. Hieronder leg ik graag uit hoe wij het dit jaar gaan aanpakken!” vertelt Finn.  “Bij radio moet je met heel veel aspecten rekening houden. Zo moeten wij precies bepalen wat voor muziek wij gaan draaien, welke apparatuur wij nodig hebben, hoe we  interviews gaan houden en nog veel meer” vult Finn aan.

“Dit jaar hoeven we niet alles zelf te doen. Triple Audio is een van onze hoofdsponsors.” Vult Finn trots aan. “Zij zorgen er voor dat alles qua radio mogelijk is. Alle apparatuur wordt door hun gesponsord. Ze zorgen er onder andere voor dat alle audio mooier klinkt, door middel van een Omnia.9 Sound Processing.  Zo hoeft de DJ niet constant het geluid harder of zachter te zetten als de muziek per ongeluk zachter klinkt! Ook hebben wij natuurlijk een radiomengtafel nodig, hiervoor zorgt Triple Audio voor de Axia Fusion broadcast mengtafel. Dit is een moderne en gebruiksvriendelijke mengtafel, welke volledig Audio over IP is.”

De organisatie van MHC Glazen Huis wil Triple Audio graag bedanken voor het beschikbaar stellen van de benodigde apparatuur. Dankzij Triple Audio wordt deze editie naar een hoger niveau getild.

MHC Glazen Huis vindt plaats op donderdag 22 december en te beluisteren via diverse streams op www.mhcglazenhuis.nl

Het goede doel

Het goede doel waar het opgebrachte geld van dit jaar naar toe gaat, is de Cambodia Dutch Foundation. Deze organisatie helpt de Cambodjaanse bevolking middels grote en kleine projecten in verschillende gebieden. De bijdrage van MHC Glazen Huis zal dit jaar vooral gaan naar kinderen en onderwijsprojecten.

Category: