Laat de concurrentie achter je!

Omnia VOLT Multi-Use FM Processor, is de laatste ontwikkeling na de met meerdere prijzen bekroonde Omnia.11, de geprezen Omnia.9, de krachtige Omnia.7 en de meer dan 13.000 stuks Omnia ONE die op dit moment in gebruik zijn. Maar dit is niet zomaar nóg een audio processor(!).

Met de Omnia VOLT zijn de regels herschreven voor broadcast DSP, de algoritmen verfijnd en is werelds best klinkende, meest krachtige en ongelofelijk veelzijdig inzetbare 1HE audio processor ontwikkeld. Dankzij de QuickTweak functie kan je al voor 80% je sound samenstellen waardoor het voor iedereen  erg toegankelijk wordt om de processor in te richten.

QuickTweak™

Omnia ’s nieuwe QuickTweak™ biedt de mogelijkheid om je sound te fine-tunen tot in de puntjes, of je nu geen of veel ervaring hebt, iedereen kan de processor inrichten. De expert-modus gaat dieper in op de parameters van diversen features. Stel live je processing af waar je ook bent, op het frontpaneel of remote vanaf je computer via het netwerk.

Nieuwe Features

-    Nieuwste-generatie door Frank Foti-ontworpen Clipper
-    Zes separate AGC Secties 
-    Vijf separate Time-Aligned Limiters
-    Variabele Deep Bass, Phat Bass, en Warmth Enhancers
-    Stereo verbetering voor FM Analoog, zonder toevoeging van multipath
-    Automatische Mono “Dry Voice” Detectie
-    Optimaliseer je zendlijn en elimineer externe voorprocessing 
-    Automatische “Failover” signaal schakeling 
-    QuickTweak™ 
-    Door de ventilatorloze behuizing kan de VOLT zelfs in de studio naast On-Air microfoons gebruikt worden.


De VOLT is echt voor alles inzetbaar dankzij de VOLT DSP | Core firmware modules. Kies een van onderstaande modules, welke gratis beschikbaar zijn, om zo de processor op de juiste manier in te zetten. 

-    VOLT FM processor
-    VOLT AM processor
-    VOLT Low delay studio processor
-    VOLT HD/DAB/DRM/Web streaming processor
-    VOLT FM stereo generator 

Met de Omnia VOLT Broadcast Processor heeft Omnia echt totaal vernieuwende DSP techniek ingezet. Met geoptimaliseerde algoritmen voor de best-klinkende en meest krachtige sound is dit echt een enorm veelzijdige 1HE audio processor! Omnia VOLT geeft je meer uitzend-energie en processing-kracht in 1HE dan sommige merken in 3HE kunnen bieden. En dat ook nog voor een prijs die duizenden euro’s onder de concurrentie ligt. 

Wij nodigen je uit om de compacte Omnia VOLT te vergelijken met andere audio processors.

Category: