Kermis FM op de turbo!

Jaarlijks, tijdens de grootste kermis van Nederland, is in Tilburg en omgeving Kermis FM te ontvangen op 105.9 FM. Bekende namen en talenten zoals Arno Leblanc (oprichter Kermis FM), Barry Paf (538), Edwin Noorlander (538), Gijs Alkemade (Slam!), Joost Schulte (3FM), Niels de Koning (Qmusic) en nog vele anderen komen speciaal voor dit evenement samen in de programmering.

Om de radio-uitzendingen nog hoogwaardiger te maken wordt er dit jaar voor de tweede keer de Omnia.9sg Stereo Generator ingezet. En dit jaar wordt voor het eerst de Telos Z/IPStream R/1 ingezet om de internetstream hard, vet en luid te laten klinken.

Omnia.9sg Stereo Generator

De Omnia.9sg Stereo Generator zorgt voor een nog harder, luider, vetter en beter klinkend geluid uit de radio’s van de duizenden bezoekers. De Omnia.9sg Stereo Generator is de laatste in de keten in de radio zendlijn en wordt vanzelfsprekend bij de FM zender geplaatst. De Omnia.9sg Stereo Generator is voor de zender; “de kers op de taart”.

Internetstream

Kermis FM wilde dit jaar het vette en harde geluid van de FM zender evenaren op de internetstream. En dat is gelukt! Door de inzet van de Telos Z/IPStream R/1 is de internetstream hard, vetter en luider dan ooit! Nicky Hartsuiker (Kermis FM); “Het was in een handomdraai geïnstalleerd en ingeregeld; en het klinkt perfect”. De luisteraars en Kermis FM zijn zeer tevreden over het resultaat.

Samenwerking met Triple Audio

Triple Audio sponsort voor de tweede keer Kermis FM met de Omnia.9sg Stereo Generator en dit jaar voor het eerst ook de internetstream met de Telos Z/IPStream R/1. Daarnaast heeft Triple Audio samen met Niels de Koning (Qmusic) verantwoordelijk voor de audioprocessing, de Omnia.9sg Stereo Generator ingeregeld.

Kermis FM 2018

Zou Triple Audio aankomend jaar Kermis FM weer willen steunen tijdens dit evenement? “Jazeker, dat zien wij wel zitten, Kermis FM is een fijne partner om mee samen te werken”. “Gedreven en jonge mensen die hart hebben voor het maken van radio en dat geeft altijd een fijne werksfeer en een top resultaat” vertelt Edwin van der Plank van Triple Audio. "Misschien dan volgend jaar volledig over op Livewire-Audio-over-IP en volledige Omnia Soundprocessing voor nog betere prestaties? Wie weet!" vult Edwin enthousiast aan.  Foto's: Kermis FM ©