Geslaagd!

“Erg leerzaam, geeft veel mogelijkheden, het was een echte eye-opener” en “Een mooie kijk in de toekomst van de digitale audio” zijn enthousiaste reacties van deelnemers die hebben meegedaan aan de Streaming Academy, door Triple Audio. 

Wat is de Streaming Academy?

Of je nu audiotechnicus, ICT’er of systeembeheerder bent, als je er open voor staat om iets bij te leren dan zal je er snel achter komen dat AoIP netwerken de toekomst zijn. De flexibiliteit is ongekend, de mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs efficiëntie is maximaal. 

De Streaming Academy biedt educatie in IP technologie voor broadcast systemen. Tijdens de Streaming Academy wordt het hele spectrum behandeld van basisbegrippen tot en met in-depth router configuraties. 

Streaming Academy 2017

Doelstelling behaald? 

Ja zeker, de doelstelling om met de Streaming Academy de AV en ICT mensen bij elkaar te brengen is gehaald in deze tweedaagse opleiding. “Het brengt de beide afdelingen in een bedrijf goed bij elkaar” vertelt één van de kandidaten.  

En hoe nu verder? 

Omdat de interesse in deze educatie vorm van de Streaming Academy nog steeds groot is wordt er wederom een sessie ingepland. Naast deze huidige vorm komen er ook sessies welke losse onderwerpen uitdiepen, denk aan: toepassing van VoIP binnen de broadcast, STL over IP oplossingen, etc. En natuurlijk houden we je op de hoogte over de aanvang van de nieuwe Streaming Academy sessies.

Inschrijven

Zelf nog inschrijven voor de laatste sessie? Dat kan! Maar wees er snel bij want vol is vol. 

Je kunt contact met ons opnemen via: info@tripleaudio.nl of direct inschrijven op www.streamingacademy.nl.

Streaming Academy 2017