Comrex loopt recordtijd tijdens Marathon

Elk jaar is het grootste sportevenement in Rotterdam de marathon. Dit sportevenement is een groot feest voor de deelnemers, publiek en de stad. Ieder jaar zorgt Triple Audio voor de perfecte live audio verbindingen tussen de motorverslaggevers en de studio van RTV Rijnmond.

Crosslock Technology

Crosslock is de meest geavanceerde netwerk tool van dit moment; het doet meer dan alleen netwerken combineren, Crosslock zal ook real-time monitoren om te kijken welke IP netwerk het meeste geschikt zijn. Zodra er een nieuw netwerk bijkomt wordt dit netwerk direct en realtime onderzocht en optimaal ingezet (afhankelijk van bandbreedte, latency en jitter info) en gecombineerd met de andere verbindingen. Crosslock kan ook voorzien in passende error correctie-, herstel- en verbergtechnologie. Zodra een netwerk niet meer bruikbaar is zorgt Crosslock er direct voor dat dit netwerk buiten de verbinding wordt gebracht, zonder hiermee de gebruiker lastig te vallen.

Iwan Pronk (1ste Programmatechnicus RTV Rijnmond); “Het heeft geweldig gewerkt, zelfs bij de finish met tienduizenden mensen geen enkel hikje te bespeuren. Het lijkt wel of het 4G netwerk volwassen wordt en net zo goed bruikbaar is als het huidige HF netwerk. Met de Crosslock technologie heeft het veel beter gewerkt dan de vorige jaren”.

Hiermee laat de Comrex Access met Crosslock zien dat hij ideaal is voor sportverslaggeving.