Aan de grote klok hangen

ChronoFlex is de traumaklok welke speciaal ontwikkeld is voor de medische traumaruimtes. De ChronoFlex bevat key features ten behoeve van het proces in de traumaruimten. 

Door het flexibele karakter van de ChronoFlex is er een meervoudige functionaliteit; de ChronoFlex zorgt voor de trauma-timer, reanimatie-timer en tevens voor de NTP-gesynchroniseerde tijdweergave (de klok loopt altijd op tijd).  Het ChronoFlex systeem voorziet in een eenduidige visuele weergave van de procestijd, door middel van het hoogwaardige, duidelijk zichtbare 24" scherm. Met de bijgeleverde luidspreker zal duidelijk hoorbaar worden gemaakt wat de status is, dit gebeurt bij de overgangen van de tijdvakken en bij het starten, stoppen en pauzeren van de timer. 


 

De bovenstaande audiovisuele ondersteuning is tot stand gekomen door de meest toonaangevende academische medische centra met samenwerking tussen trauma-artsen en gebruikers van de meest toonaangevende medische centra in Nederland. 

Door middel van de meegeleverde eenduidige en intuïtieve afstandsbediening wordt het systeem eenvoudig bediend (stop, start, pauze, functie). Het systeem wordt compleet geleverd (ChronoFlex systeem incl. hoogwaardig medical-grade ontspiegeld 24" weergavesysteem, luidspreker en bedrade afstandsbediening).

ChronoFlex is een ontwikkeling en design van Triple Audio. 

ChronoFlex