RTV Rijnmond dependance Dordrecht

RTV Rijnmond is een regionale publieke omroep voor de regio Zuid-Holland-Zuid. Het verzorgingsgebied bestaat vooral uit Zuid-Holland-Zuid maar is ver daar buiten ook te ontvangen. Daarom heeft RTV Rijnmond ook een dependance in Dordrecht. 

RTV Rijnmond heeft zijn dependance in Dordrecht verhuisd naar een nieuwe locatie. De verhuizing en installatie hebben ze aan Triple Audio uitbesteed.

Verhuizing

In 2010 werd de dependance van RTV Rijnmond ook al verhuisd door Triple Audio. Door dat Triple Audio geheel bekend is met het huidige systeem, vernieuwingen en de wensen van de klant was de keus voor RTV Rijnmond snel gemaakt.

Nieuw meubel

Om het geheel een nieuwe en moderne uitstraling te geven heeft RTV Rijnmond gekozen voor een nieuw meubel. Het nieuwe meubel biedt zowel een plek voor de video- als een audio edit.  Op de plek van de radio edit is een betrouwbare, eenvoudige en professionele Qphonics Xenon mixer in het blad gemonteerd.  Aan het meubel worden veel nieuws items gemaakt en bewerkt. Zodra de items klaar zijn kunnen ze worden verstuurd met de geïntrigeerde Comrex Access Rack Unit.

Installatie

De grootste eis van RTV Rijnmond was dat de dependance Dordrecht maar een week buiten gebruik was. Triple Audio heeft hier zodanig op ingespeeld dat de dependance Dordrecht precies één week (18-10-2013 t/m 24-10-2013) buiten gebruik was. In deze week is alles verhuisd en zijn alle nieuwe functionaliteiten doorgevoerd. 

Het resultaat is naar wens van de klant uitgevoerd en opgeleverd. De gebruikers zijn enorm tevreden en daarom is de studio direct in gebruik genomen.  

Category: